Tiistaina, 5.8., vierailimme Pyryn kasvattajan luona Kangasalla. Pyry ja äitinsä Helmi tulivat oikeinkin hyvin juttuun keskenään, eikä mamma edes juurikaan komentanut poikaansa. Parivaljakko juoksenteli pihassa toistensa perässä niin että kukkapenkit pöllysivät. Myöskään Suskun toinen koira, yli 10 vuotias japaninpystykorva Esteri, joka vanhemmiten on tullut melko valikoivaksi ystäviensä suhteen, ei ollut Pyrystä moksiskaan. Mutta meidän Pyrre onkin niin kiltti, että kukapa siitä ei tykkäisi ;)

Susku oli sitä mieltä, että Pyryn korvat kaipaavat edelleen kevennystä, koska toinen korva lerpattaa juostessa. Ja niinhän se oli, en vaan itse ole niitä oikein uskaltanut leikellä. Pyry siis pääsi taas leikeltäväksi (koira parka, aina kun näkee kasvattajan, sillä on sakset kädessä, hih!).

1802698.jpg

Pyry ei olekaan enää mikään pikku poika. Yllätyksekseni huomasin, että sehän on jo melkein Helmin kokoinen. Toki siitä tulee hieman suurempi, kun on uros, mutta enpä ollut ajatellut sen olevan jo noin iso  poika. Ei sitä kasvua huomaa, kun joka päivä katselee...

1802703.jpg

Myös Sandra oli reissussa mukana, ja pääsi hetkeksi juoksemaan Helmin kanssa pihaan, mutta siitä ei tullut otettua kuvia. Pyryn laitoimme sisälle siksi aikaa, ihan varmuuden vuoksi, sillä Sandrasta on tullut melko suojelevainen sitä kohtaan, eikä oikein enää päästäisi vieraita koiria Pyryn lähelle. Ilman Pyryn läsnäoloa Sandra tulee suht mukavasti toimeen muiden koirien kanssa, joskin sterilointi on vaikuttanut kovasti sen sosiaalisuuteen, enkä enää ihan niin luottavainen ole sen suhteen. Kotioloissa ja tuttujen koirien seurassa Sandra on edelleen leppoisa kaveri, mutta koirapuisto-koiraksi siitä ei ehkä enää olisi.

Kiitos mukavasta vierailusta Susku, Ari, Henna ja Elias! Eliakselle toivotamme onnea ensi viikolla alkavalle koulutielle!

Poikkesimme pikaisella vierailulla myös ystäviemme Katjan ja Juhan luona, katsomassa heidän pientä Saara-tytärtään. Suloinenhan se on kuin mikä!