Eilen teimme hieman normaalia pidemmän aamulenkin. Matkamme kulki Vatialan ja Lentolan kautta Suoramalle, jossa meitä vastassa olivat Katja, Nipsu ja Pomo. Kun pääsimme perille Katjan luo, odotti Sandraa ja Nipsua tassu ja massu pesut. Sen jälkeen pääsimme kahville Katjan kanssa. Koirat söivät sillä aikaa Nipsun ja Pomon ruokia ja luita. On se vaan kumma kuinka kylässä ruoka on aina paljon parempaa kuin kotona. Sandra söi yli 300g Pomon kuivia raksuja, oikein hyvällä ruokahalulla (viimeksi kun pojat olivat meillä kylässä, tyhjeni Sandran kuppi todella nopeasti poikien toimesta... kyllä se ruoho vaan on vihreämpää aidan toisella puolella!).

Sandra ja Nipsu pääsivät Katjan mukaan parvekkeelle, ja Sandra oli aika ylpeä kun sai hypätä kaidetta vasten katselemaan maailman menoa, kotona kun ei sellaista hienoutta ole. Tässä meidän parvekekytät:

465133.jpg

Nyt kun tilanne oli hieman rauhallisempi (siis paikalla vain minä, Katja ja koirat) päätimme yrittää ottaa kunnon yhteis poseeraus kuvia koirista. Ja aika hyviä otoksia lopulta saatiinkin. Tässä koko ryhmä rämä:

465137.jpg

Pomo väsyi kuvaus touhuun melko pian, joten otimme vielä muutaman kuvan meidän "paidasta ja pepusta". Voi kun ne ovat niin suloinen kaksikko <3

465140.jpg

465142.jpg

Juttelimme Katjan kanssa pitkään Pomosta, kun se on ikäisekseen niin kovin pieni. Katja vie Pomskun lekurille testeihin, joissa katsotaan voisiko syynä olla kilpirauhasen vajaatoiminta. Eli tuloksia odotellessa ei voi kuin arvailla ja pohtia mistä mahtaa johtua poitsun hidas kasvu...

Näissä kuvissa Pomo näyttää isolta pojalta:

465138.jpg

465139.jpg

...mutta totuus valitettavasti on, että Pomsku mahtuu maitopurkin taakse piiloon:

465145.jpg

On se vaan semmoinen luttana, ei uskoisi dobberin pennuksi...

Meillä oli kiva päivä! Janne haki meidät kotiin neljän aikaan, sillä edessä oli vielä kaupunkireissu. Kävimme ostamassa Jannelle paidan tulevan lauantain juhliin, ja isoveljelleni synttärilahjan. Tänään, 22.3. viettävät syntymäpäiviään veljeni Jaska ja äitini isä. Onnea Jaska 30v. ja pappa 80v.!!!