Olemme muuton vuoksi olleet nettipimennossa, eikä netin saamisesta ole tietoa edelleenkään, kuulemma puuttuu vielä jotain piuhoja??!! Kiitos sille nimeltä mainitsemattomalle puhelin firmalle, *#!^?#!!!  Nyt siis kuulumisten päivittelyä anoppilassa…

Uusi koti…

Olemme kotiutuneet uuteen kotiimme oikein hyvin, ja tavarat ovat löytäneet pikku hiljaa omat paikkansa. Laittamista on vielä paljon, mutta kaikki aikanaan.. Kuviakin voisin jossain kohtaa laittaa näytille, mutta nyt niitä ei vielä ole.

Sandran kesäturkki…

Lumien sulettua on uuden kotimme piha yksi suuri kuralammikko, ja täytemaata tulee vielä paljon lisää, joten nurmikko ja istutukset ovat vain kaukainen haave. 2.4. meillä kävi kylässä ystäväni Henna ja Sandran ystävä Mila. Koirat leikkivät pihalla, ehkä noin puoli tuntia, ja hauskaa näytti olevan, mutta; tulos oli tämä:

1503540.jpg

1503541.jpg

Sandran pesemiseen meni aikaa todella kauan. Silloin tajusin, että Sandran turkki on lyhennettävä. Minulla ei olisi kesällä aikaa pestä koiraa jokaisen lenkin jälkeen, enkä halua rajoittaa sen elämää pelkkiin hihnalenkkeihin. Harmitti, kun olimme juuri saaneet kasvatettua Sandralle pitkän turkin, mutta oli ajateltava sekä koiran hyvinvointia että omaa jaksamista. Maanantaina 7.4. käytin Sandran Nokialla, trimmausliike Lineassa, jossa turkki ajettiin koneella lyhyeksi. Uusi look on mielestäni todella siisti, ja sopii Sandralle, koska sillä on kaunis rakenne. Myös isäntä on tyytyväinen kun Sandra ei enää tuo kilo kaupalla kuraa sisään. Sandra itse nauttii uudesta kesäturkistaan, kun jokaisen lenkin jälkeen ei tarvitse käydä suihkussa, eikä metsässä kulkiessa jää villahousuihin enää oksat kiinni. Tässä klassiset ennen ja jälkeen kuvat. Moni ystävämme on luullut että meillä on uusi koira :)

1503539.jpg

1503543.jpg

Välien selvittely…

Keskiviikkona 16.4. tapahtui se mitä kahden narttukoiran omistaja saa aina pelätä. Sandra, joka kolmen vuoden iän saavutettuaan alkaa aikuistua, ja Emma 8v., kävivät verisen valtataistelun. Sandra oli kylässä anoppilassa (me koulussa ja töissä), kun anoppi soitti Jannelle töihin, että koirat ottivat yhteen. Onneksi minulla oli lyhyt koulupäivä, ja pääsin paikalle jo noin tunti tapahtuneen jälkeen. Sandralla oli silmän alla vekki, hieman yli sentin mittainen, ja pari pienempää hampaan jälkeä niskassa ja leuan alla. Soitin Pitkäniemen eläinlääkäriasemalle, olisiko heillä aikaa ottaa meidät vastaan, ja sain ajan reilun puolen tunnin päähän. Eläinlääkäri rauhoitti Sandran, puhdisti haavat, ja laittoi silmän alla olevaan vekkiin kolme tikkiä. Pienempiin haavoihin riitti puhdistus. Huonomminkin olisi voinut käydä, joten jälleen selvisimme säikähdyksellä. Haavat ovat parantuneet hyvin.

1503544.jpg

Santeri lähettä extra terkut ystävälleen Nipsulle, jonka toivoisi pian näkevänsä!

1503545.jpg

Sandran blogiin on piakkoin tulossa SUURIA MUUTOKSIA, mutta ei niistä vielä sen enempää… ;)