Emäntä vietti tänään ansaittua vapaapäivää. Pyry sai lähteä yksin mukaan kaupunki-reissulle, Sandran jäädessä Emman ja Siran kanssa ulkoilemaan.

Aamupäivän vietimme Tammelassa, äitini työpaikalla, ryhmiksessä. Meitä oli vastassa iso lauma lapsia ja hoitajia, kaikki yhtä tohkeissaan koiranpennusta. Mutta tohkeissaan oli myös Pyry! Ensin kävimme sisällä tutustumassa lapsiin ja sen jälkeen poika pääsi ulos leikkimään niiden kanssa. Sulassa sovussa leikkivät lapset ja Pyry hiekkalaatikolla, ihanaa katseltavaa :) Välillä Pyry juoksi edellä, välillä perässä, se haki palloa, kaivoi kuoppaa, ja lainasi vähän lasten hiekkaleluja. Voi että sillä oli hauskaa! Pyry varmasti olisi onnensa kukkuloilla kun saisi puuhailla lasten parissa useamminkin, oivaa terapiakoira ainesta!!

Poitsu oli väsynyt kun lähdimme, ja se pääsikin autoon ottamaan pikku tirsat. Mutta eipä retki vielä siihen loppunutkaan. Ajoimme Kangasalle Katjan luo. "En kyllä enää jaksa leikkiä", tuumasi Pyry, ja alkoi kalvaa Nipsun suurta ydinluuta. Hetken Pyry keräsi voimia luuta kaluten, ja sitten olikin taas virtaa leikkiä Nipsun kanssa. Pojat ovat oikein sopuisia leikkikavereita, täytyy yrittää nähdä Nipsua usein, jotta tulisivat vielä myöhemminkin toimeen keskenään.

Kotona olikin sitten rauhallinen ilta, kun Sandra oli leikkinyt Siran kanssa, ja Pyry ollut reissussa. Molemmat nukkuivat ketarat oikosenaan koko illan.