Vietimme joulun rauhallisesti vanhempieni luona Atalassa. Tuli syötyä paljon ja oli mukava rauhoittua kiireisen syksyn jälkeen. Valkoista joulua ei Tampereelle saatu, vaikka aaton aattona maata peittikin vielä hento valkoinen lumi. Aattoaamuna nurmikko taas vihersi. Sandra oli joulusta melken yhtä ihmeissään kuin viime vuonna, tosin huomattavasti rauhallisempi, ja jätti sen yhdenkin kuusenpallon syömättä, jonka viime vuonna söi :) Isä kiersi Sandran kanssa pitkiä lenkkejä, kun sai taas pitkästä aikaa lenkkiseuraa. Sandra sai avata pakettinsa itse, kun sanoin että en auta, ja lopulta se tajusikin että hampailla ja kynsillä paperit saa pois.

317364.jpg

317365.jpg

Herkkujen lisäksi yhdestä paketista löytyi aivan ihana pehmoinen kaveri, jonka sisällä on vinku. Sandra pitää tästä lelusta kovasti. Kiitos Nipsu! :)

317366.jpg

"Ihmeellinen juttu tämäkin", Sandra varmaan ajatteli kun katseli äidin soittorasiaa. Pää kallellaan kuunteli joululauluja .

Joulun pyhät olivat siis oikein rattoisat, ja olemme valmiita ottamaan uuden vuoden vastaan. Ensi vuodesta on tulossa mielenkiintoinen, paljon uusia asioita ja välillä varmasti myös itkua ja hammasten kiristystä, mutta odotan innolla ja luotan että sisulla pärjää.