Maanantaina saimme vihdoinkin toteutettua suunnitelmissa olleen uinti-retken Katjan ja Nipsun kanssa. Saavuimme Sandran kanssa Kangasalle 9 aikaa aamulla, ja aloittelimme päivämme kahvilla ja jäätelöllä. Aikaisemmista suunnitelmista poiketen suuntasimme tiemme kohti Rikun rantaa Pikonlinnaan, mikä ei ollenkaan ollut huono valinta. Rikun veneranta on pitkä ja tarpeeksi sivussa yleisestä uimarannasta.

Sandra ei jostain syystä ollut uima-tuulella, vaan tyytyi kahlailemaan ja leikkimään rannassa. Ihmettelin sitä kyllä hieman, kun juuri edellisellä viikolla se näytti vesipedon taitonsa sisaruksilleen samaisessa järvessä.

660396.jpg

Nipsu ui sydämensä kyllyydestä, ja Sandra katseli ihmeissään, että tuonneko  minunkin pitäisi mennä...

660397.jpg

Hetken katseltuaan Nipsun nouto-leikkejä, Sandrakin sitten innostui hakemaan keppiä...

660398.jpg 

Koirilla oli niin hauskaa, että sitä on vaikea sanoin kuvailla, joten kuvat puhukoon puolestaan...

660465.jpg

660478.jpg660479.jpg

Katja meni koirien kanssa uimaan ja sai Sandrankin pari kertaa tekemään pikku lenkin. Sandra kuitenkin tykkäsi enemmän roiskinta-leikistä ;)

660469.jpg

Parin tunnin vesileikit vei koirilta mukavasti energiat. Kun pääsimme takaisin Katjan luo, olivat koirat aivan puhki. Katja täytti koirille vielä muutaman puuha-kipon juuston kuutioilla. Sandra innostui aukomaan kippoja oikein urakalla, kun Nipsu tyytyi katselemaan vierestä. Viimeisen kipon Nipsu kuitenkin otti suuhunsa, taisi todeta että jää ilman jos ei pidä puoliansa :)

660471.jpg

Koirien ollessa väsyneitä on hyvä ottaa poseeraus kuvia, kun ne pysyvät kiltisi paikallaan. Käytimme siis tilaisuuden hyväksemme, ja saimmekin kivoja kuvia kaksikostamme.

660473.jpg

Lopulta uni vei voiton...

660476.jpg

Suuret kiitokset jälleen kerran ihanille ystävillemme mukavasta päivästä! Otetaan pian taas uusiksi.