Vuosi 2009 alkaa olla lopuillaan. Huh huh, on melkoista hulinaa ollut meidän elämä, vaikka olipa tuo tiedossa jo etukäteen. Koulu on pitänyt emännän kiireisenä, mutta paljon on myös saatu aikaan. Opinnäytetyö on melko hyvällä mallilla, ja alkaa jo näyttää siltä että kyllä se taitaapi tämä tyttö toukokuussa valmistua :)

Kaiken kiireen keskellä Sandra ja Pyry pitävät emännän järjissään, vievät ulos aina kun savu alkaa nousta korvista :) Molemmat karvakorvat voivat hyvin. Pyryn terveystulokset palasivat juuri Kennelliitosta ja olivat mieltä lämmittävät: silmät terveet, kyynärät 0/0 ja lonkat C/B (vasemmassa lonkassa löysyyttä). Pyry on päässyt alkaneen talven aikana kaksi kertaa vetämään omilla valjailla omaa ahkiota, ja voi kuinka iloinen poika onkaan kun pääsee hommiin! Yritän joskus muistaa ottaa kameran mukaan vetopuuhiin. Myös näyttelykehiin pääsystä haaveilemme, ehkäpä ensi vuonna taas jossakin käymme.

Nyt rauhoitumme joulun viettoon, jotta voimme toivottaa uuden vuoden tervetulleeksi levänneinä ja täynnä uutta energiaa. Kiitos kaikille ystäville kuluneesta vuodesta, oikein hyvää joulua ja onnea vuodelle 2010!

 © Krista

Toivottavat: Iina, Janne, Sandra ja Pyry