Pyry teki toisen ja samalla viimeisen esiintymisensä pentuluokassa Jyväskylän kansainvälisessä näyttelyssä. Matkasimme jo lauantai-iltana kasvattajan luo Kangasalle, sillä aamuherätys oli aikainen. Ilta ja yö menivät mukavasti, mitä nyt japsimummo Esteri esitti pari kertaa napakan mielipiteensä sammari penskasta. Esteri on sitä mieltä, että mitäs niitä kakaroita tänne enää tuotte, kun niistä on kertaalleen jo päästy eroon :) Äitinsä kanssa Pyry tuli oikein hyvin toimeen, ja sunnuntaina näyttelyssä viihtyivät mainiosti samassa häkissä.

Samojedit arvosteli Tuula Pratt. Uros pentuja oli ilmoitettu kolme kappaletta. Pyry esiintyi oikein mallikkaasti ja tuloksena PEK 2. Urospennut voitti Ikiliikkujan Ice Breaker, ollen myös ROP pentu. Pyrtsi sai oikein mukavan arvostelun, jonka myötä siirymme ensi vuonna hyvillä mielin junnu-luokkaan :)

"Tasaisesti kasvanut. Hyvät mittasuhteet. Lupaava pää. Kauniit silmät ja korvat. Riittävä kaulan pituus. Voisi olla voimakkaammin kulmautunut edestä ja takaa. Normaalit liikkeet. Hyvä häntä. Erinomainen turkki."

Pyryn Helmi-mamma voitti valoiluokan, oli Paras Narttu 2, ja sai vara-cacibin! Ja kennel Tavituuli (Helmin kasvattaja) oli ROP-kasvattajaluokka KP:n kera!!! ONNITTELUT! 

Kiitos Nevan perheelle majoituksesta, sekä Suskulle ja Hennalle kiitokset näyttelyseurasta!

2096818.jpg