Meidän netti toimii vihdoinkin!!! Eli pikästä aikaa kirjoittelen koti koneelta...

Vietin koirien kanssa viime viikon sunnuntaina ihanan aurinkoisen päivän Annelin luona Kangasalla. Sandra ja Pyry saivat nauttia ulkoilmasta kavereiden kanssa (joskin molemmat viihtyivät paremmin lasten kanssa uima-altaassa, hih!), kun minä juorusin Annelin kanssa. Pyry löysi itselleen uuden ystävän, tibbe-poika Artun. Harmi että kamera on aina väärässä paikassa (laukussa) silloin kun sille olisi käyttöä, nyt ei siis ole kuvia poikien leikeistä :(  Kiitokset Annelille ja lapsille mukavasta kesäpäivästä!

1636560.jpg

Sandra ja Pyry huilaavat keinun varjossa

Maanantaina kävimme Pyryn kanssa tutustumassa eläinlääkäriin, ensimmäisten rokotusten merkeissä. Hieman Pyrre kiljahti ilkeälle sedälle, kun meni ja pisti pirulainen neulalla niskaan, varoittamatta! Mutta onneksi kaveri on lyhytvihainen, ja kohta jo heilutti häntää lääkärille. Neljän viikon päästä vierailemme samassa paikassa uudestaan...

Pyry täyttää tänään 12vko:a, ja on edelleen luppakorva. Emäntä jo kovasti odottaa korvien pystyyn nousemista... Alla oleva kuva viime sunnuntailta (eli 11,5vko).

1636549.jpg