Viime viikon maanantaina, 18.6., kävimme kylässä Kangasalla Katjan luona. Mutta reissupa ei ollut ihan normaali kyläreissu Sandran kanssa, vaan otimme mukaan myös Emman :)

Aluksi Emma oli kaupungissa ihmeissään, ja kun menimme sisään, olisi Emma ollut valmis lähtemään kotiin samalla ovenavauksella. Mutta hetken ihmeteltyään alkoi sekin reipastua, ja kun pääsimme metsälenkille, kulki Emmakin reippaasti Sandran ja Nipsun mukana.

687750.jpg

Kiersimme koirien kanssa pitkän lenkin metsässä, kaikki nauttivat, sekä koirat että me kaksi jalkaiset. Päivän aikana joimme paljon kahvia, juoruilimme tyttöjen juttuja (myös Paula kävi kahvilla meidän kanssa), kävimme metsälenkin lisäksi jalkapallokentällä juoksuttamassa koiria ja haimme Henrin hoidosta. Henri talutti Emmaa, ja malikkaasti taluttikin! Päivän päätteeksi söimme ranskalaisia ja kalaa. Kello läheni kuutta kun me maalaiset suuntasimme auton kohti kotia.

Metsässä ottamani valokuvat eivät ole kovin kehuttavia (suurin osa tärähtäneitä), joten en niitä myöskään laita esille. Tässä kuitenkin vielä toinen mukava poseerauskuva meidän "sekalaisesta sakista"

687752.jpg

Päivä oli jälleen kerran upea! KIITOS iki-ihanat ystävämme Katja ja Nipsu!

Jälleennäkemistä odotellen...

687761.jpg

Emma, Sandra ja Iina