...saapui tieto koulusta. Eli postilaatikkoon kolahti kirje Tampereen sosiaali- ja terveysalan opistosta. Kirje alkoi sanoilla: "Sinut on hyväksytty opiskelemaan..." JEEE!!! En voisi juurikaan iloisempi olla! Nyt ei jännitä enää korkeakoulun tulokset, kun on opiskelupaikka tiedossa, sinne voi sitten hakea joskus toiste uudestaan jos ei nyt pääse. Eli näillä näkymin musta tulee sitten lähihoitaja.

Vihdoinkin saamme Sandran kanssa mahdollisuuden osallistua jollekin kurssille, mikä tähän asti ei ole työn puolesta onnistunut. Eli kun sopivan toko kurssin löydämme, aloitamme ahkeran harjoittelun kohti kisoja, ja tavoitettamme; alokasluokan koulutustunnusta. Katsotaan kuinka meidän käy ;)

Santeri on lähiaikoina saanut hieman muutosta ruokavalioonsa, olemme lisänneet lihan osuutta jonkin verran. Ainakin toistaiseksi maha pysynyt ihan hyvänä. Kokonaan emme aio raksuista luopua, mutta lisukkeena siis enemmän lihaa. Näyttää maistuvan. Tosin eilen naapuri tarjosi aamupalaksi jauhettua maksaa, jota Sandra katsoi ihmeissään, eikä koskenutkaan :) Pakastimen yksi laatikko on täynnä rustoluita, niitä Sandra rakastaa.

265490.jpg