Kesä sitten tuli, oli ja meni. Koulu alkoi hurjalla tahdilla, tiedossa iso semiaari ja tentti syyskuun puolivälissä. Eipä siinä mitään, innolla ja mielenkiinnolla odotan syksyn tuomia haasteita koulun suhteen.

Sandra viettää leppoista maalaiskoiran elämää - ja mamma potee huonoa omaatuntoa kun ei ehdi harrastaa koiran kanssa. Ehkä taas ensi vuonna ehdimme paremmin, kun päästään muuttamaan omaan kotiin, tuntuu vaan että siihen on vielä ikuisuus.

3.-5.8. vietimme viikonloppua Kotalan koskella Virroilla, ja sille reissulle myös Santeri pääsi mukaan, eli vallan ilman kesälomareissua ei sekään jäänyt. Viikonloppu oli oikein mukava, vietimme sen kalastaen, metsässä retkeillen ja rauhallisesti oleillen. Laitetaanpa vielä kuva jossa Sandra katselee kosken kohinaa...

848087.jpg

Raksalla tapahtuu päivittäin jo näkyviä muutoksia. Nämä kuvat ovat jo viikon vanhoja, eli paljon on näistäkin jo muttunut, mutta hieman esimakua kiinnostuneille :)

848085.jpg

848086.jpg

Olemme sopineet parikin tapaamista koirakavereiden kanssa, toivottavasti suunnitelmiin ei tule muutoksia. Ensi viikolla Sandra pääsee tutustumaan blogissa jo aikaisemmin esittelemääni Milaan, ja syyskuun alussa olisi tarkoitus saada Nipsu kylään. Niistä sitten juttua myöhemmin...