Tuosta edellisestä kirjoituksesta onkin jo hurjan pitkä aika, ohhoh! Koulu ja työt ovat pitäneet emännän niin kiireisenä, että on blogin pitäminen vallan jäänyt. Mutta eipä meille ole kevään aikana mitään maata mullistavaa tapahtunut, eli kovin suurista uutisista kukaan ei ole jäänyt paitsi.

Molemmat karvaiset ovat viettäneet syntymäpäiviään, Sandra täytti helmikuussa 4v. ja Pyry maaliskuussa 1v. Iso mies siitäkin siis jo tullut!

Pääsiäisenä koirat olivat hoidossa, kun isäntäväki lomaili Rukalla. Sandra vietti pyhät kasvattajan luona Kangasalla, ja Pyry uuden ystävänsä luona Hervannassa. Pyryn uusi ystävä, sekarotuinen koirapoika Jeri, asustaa serkkuni luona, ja siellä Pyry siis vietti kerrostalokoiran elämää. Olin todella positiivisesti yllättynyt kuinka hienosti poika oli käyttäytynyt, vaikka on koko pienen ikänsä saanut elää "kuin pellossa", eli maalla melko vapaasti. Vaikka onhan se aina ollut kiltti poika, omista pienistä jekuistaan huolimatta.. Onpa kaupunkilaispoika-Jeri ehitinyt jo meilläkin olla hoidossa yhden yön vappuna, ja siitäkös Pyry tykkäsi. Sandrakin, vaikka ei liiemmin muista koirista nykyään välitä, hyväksyi Jerkun lauman väliaikaiseksi jäseneksi ilman vastaansanomisia.

Koirat ovat myöskin saaneet uuden aitauksen, ja oman hienon kopin! Saimme lahjoituksena vanhan leikkimökin koirille kopiksi, ja voi kuinka ne tykkäävätkin siitä! Aitaus on nyt pihassa paremmalla paikalla kuin vanha, joten koirat näkevät pihan paremmin ja pystyvät tutkailemaan mitä ympäristössä tapahtuu.

Lisäilen kevään aikana ottamiani kuvia tähän myöhemmin...