Kesä on mennyt hommia tehdessä, kahdessa paikassa aamusta iltaan. Kaupan kassalla olen ollut tienaamassa, ja jäljelle jäävän ajan olen viettänyt raksalla. Talo edistyy koko ajan, ja on ollut hienoa seurata kuinka mikäkin juttu tehdään. Paljon on vielä hommaa edessä ennen kuin päästään muuttamaan omaan kotiin, mutta hiljaa hyvä tulee :)

Sandra on viettänyt maalaiskoiran elämää, ja nauttii siitä koko sydämellään. Päivät saa olla ulkona vapaana ja välillä pitää vahtia pihaa, ettei vaan tule mitään tunkeilijoita tontille. Päivittäin haukutaan niin naapurin koirat kuin metsän eläimetkin, jotta tietävät kuka talossa vahtii. Emma tosin pitää hieman tarkempaa vahtia kuin Sandra, mutta tarpeen vaatiessa Sandra osallistuu haukkumiseen jotta asia menee paremmin perille. Tämä kesä on ollut niin kiireinen, että harrastaminen on melkein kokonan jäänyt. Hakua ei olla ehditty ottaa koko kesänä, ja tottistakin vain silloin tällöin arki askareiden lomassa.

Näyttelyyn olemme päässeet yhden ainoan kerran. Kyseinen reissu tehtiin sunnuntaina 15.7. Piikkiöön, jossa oli lammaskoirien erikoisnäyttely. Tuomari Nancy Smith USA:sta antoi Sandralle arvioinniksi EH, eli erittäin hyvä. Arvostelu oli hyvä, ja Sandra käyttäytyi koko päivän todella hyvin, joten olin päivään tyytyväinen. Petra sisko voitti avoimen luokan nartut. Jee, hyvä Petra! Paikalle oli saapunut yhteensä viisi Tiibob's C-pentua; Sandra, Petra, Kantri, Retu ja Tessa. Oli mukava nähdä Tessaa, jonka olin viimeksi nähnyt 8-viikkoisena :)

Tässä Tiibob's Caramia alias Tessa

770384.jpg

Harmi että Tessa omistajineen ehti lähteä ennen kuin otimme sisaruksista kuvia kehien jälkeen.

Kuvassa vasemmalta alkaen Retu, Kantri, Petra ja Sandra

770392.jpg

 

Viime viikolla, 17.7. kävimme Kangasalla moikkaamassa Katjaa ja Nipsua. Kiersimme taas pitkän lenkin metsässä, ja koirat juoksvat jalkapallokentällä, kun siellä ei ollut ketään muita. Koirat pitivät hauskaa keskenään, ja me Katjan kanssa vaihdoimme taas uusimmat juorut ja kuulumiset.

770405.jpg

Tässä taas hieman meidän kuulumisia, hengissä siis ollaan ;) Josko syksyn saapuessa ehtisin taas kirjoitella hieman useammin.

*päivitetty myös Koirakaverit ja Muistoissa -sivuja*