Pitkästä aikaa ilmoitin Sandran näyttelyyn. Edellinen esiintyminen oli joulukuussa 2005, Helsingin messukeskuksessa. Nyt päätimme lähteä taas katsomaan mitä mieltä ulkomuototuomari Sandrasta on. Perjantain oli salonki-päivä, eli pesin, föönasin ja harjasin Sandran. Tässä likka odottelee kuivauksen alkamista:

477489.jpg

Sunnuntain saapuessa lähdimme aamulla yhdeksän aikaan kohti Pirkkahallia. Lammaskoirien arvostelu alkoi yhdentoista aikoihin. Kuten etukäteen arvelinkin, Sandra oli hallissa melko hermostunut. Kehässä esiintyminen oli vähän mitä oli, mutta tiesin sen, sillä emme olleet pitkään aikaan päässeet harjoittelemaan. Tässä Sandra on tuomarin arvosteltavana, huomaa heiluva häntä :)

477515.jpg

Avoimessa luokassa Sandran kilpakumppaneina olivat siskot Petra, Tiibob's Cleopatra (kuvassa vas.) ja Kantri, Tiibob's Country Girl (oik.)

477509.jpg

Sandra sai tuomarilta (Stephen Hall) arvion EH, eli erittäin hyvä. Ensimmäinen lause arvostelussa oli "Not ready for this class". Niinpä, turkki on vielä kovin lyhyt, kun lyhyeksi leikkaamisesta ei ole vielä vuottakaan aikaa. Eli enpä edes odottanut kovin huikeaa tulosta, mutta olen tyytyväinen, EH on ihan hyvä tulos nuorelle ja keskeneräiselle koiralle. Petra sisko voitti avoimen luokan, oli PN 3 ja sai SERTin. Siitä isot onnittelut siskolle, hyvä Petra!

477513.jpg

Myös kaksi muuta sisarusta oli saapunut paikalle. Veljet Feetu, Tiibob's Circus Clown, ja Retu, Tiibob's Charmante. Oli kiva nähdä niitä, molemmista on tullut komeita poikia!

Tässä Feetu:

477494.jpg

Ja Retu:

477511.jpg

Olipa taas kiva olla näyttelyssä pitkästä aikaa. Nähtiin paljon tuttuja ja saatiin kokemusta seuraavaa kertaa varten. Nyt jäämme kasvattamaan turkkia ja massaa, ja palaamme kehiin ehkäpä loppukesästä tai syksyllä.

477490.jpg